Asplan Viak tar over CoNova
Fra venstre: Helge Reisvang- styreleder CoNova, Arne Winther – daglig leder CoNova, Øyvind Mork – adm. dir. Asplan Viak, Eivind Thoresen Skarpaas – divisjonsleder Bygg og Installasjoner Asplan Viak
Asplan Viak tar over CoNova
Asplan Viak AS har blitt enige med eierne av CoNova AS om å overta samtlige aksjer i selskapet fra 1. mai 2014. Selskapet vil bli integrert med Asplan Viak og samlokalisert i Powerhouse.

CoNova har 13 ansatte, arbeider innen prosjektadministrasjon og byggeteknikk, og har kontorer på Hvalstad i Asker. Selskapet vil bli integrert med Asplan Viak og samlokalisert i Powerhouse på Kjørbo i løpet av året.

«Vi er veldig glade for å ha fått CoNova inn i familien» sier adm. dir. i Asplan Viak Øyvind Mork. «Selskapet gir oss en kompetanse som vi har stor bruk for. Kjøpet passer helt inn i vår strategi om styrking av våre tjenester innen prosjekt- og oppdragsledelse.»

«Vi synes dette gir en spennende videreutvikling av CoNovas virksomhet og av de ansatte» sier Arne Winther som er leder for CoNova. «Som en del av Asplan Viak får vi tilgang til mere kapasitet og spesialkompetanse. Dette gjør oss i stand til å levere både bedre og bredere tjenester.»

Asplan Viak er et tverrfaglig arkitekt- plan og rådgivende ingeniørselskap. Selskapet har ca. 800 ansatte fordelt på 25 kontorsteder i Norge. Hovedkontoret er i Sandvika i Bærum.

Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no
VANytt.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VANytt.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå
Relaterte artikler
Ledige stillinger
SISTE KOMMENTARER
Aktuelle leverandører
180x250 Pipelife
Nyhetsbrev
Kurs
    Nytt om navn
    Produktnyheter
    Smått og stort
    Seminarer