Vellykket EUREAU-møte i Oslo
Vannmann: Ordfører Fabian Stang ønsket velkommen til delegatene under den europeiske vannbransjens møte i Oslo.
Vellykket EUREAU-møte i Oslo
Norsk Vann var forrige uke vertskap for generalforsamlingen i EUREAU, som er paraplyorganisasjon for den europeiske vannbransjen. I møtet ble blant annet EUREAUs nye visuelle profil lansert.
Norsk Vann er det nasjonale medlemmet i EUREAU; som er den europeiske paraplyorganisasjonen for vannbransjen i 27 land. Medlemmene i EUREAU representerer vann- og avløpsvirksomheter som i sum leverer vann- og avløpstjenester til 400 millioner europeiske vanndrikkere. Se mer info på EUREAUs hjemmesider.

EUREAU avholder generalforsamling to ganger i året, og det går på rundgang mellom medlemmene å være vertskap. Norsk Vanns direktør Einar Melheim representerer Norsk Vann i generalforsamlingen og var vertskap for møtet 8.-9. mai i Oslo.

Deltakerne ble ønsket velkommen til Oslo av ordfører Fabian Stang. Deretter ga konstituert direktør Per Kristiansen i VAV en orientering om Oslos vann- og avløpstjenester, og assisterende direktør Toril Hofshagen i Norsk Vann orienterte om vannbransjen status og utfordringer på nasjonalt nivå.

Deretter ble EUREAUs nye visuelle profil lansert for medlemmene, gjennom film, brosjyrer og roll-ups. Offisiell lansering utad vil skje utover året ved ulike anledninger. Det var stor entusiasme blant deltakerne for den nye profilen, som vil bidra til å øke synligheten av EUREAU og den europeiske vannbransjen overfor EUs besluttende organer spesielt og presse og allmennhet generelt.

Resten av møtet var viet dagsaktuelle temaer for den europeiske vannbransjen.
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no
VANytt.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VANytt.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå
Relaterte artikler
Ledige stillinger
SISTE KOMMENTARER
Aktuelle leverandører
180x250 Pipelife
Nyhetsbrev
Kurs
    Nytt om navn
    Produktnyheter
    Smått og stort
    Seminarer