Norkart overtar braPlan fra Geomatikk IKT
Norkart overtar braPlan fra Geomatikk IKT
Norkart og Geomatikk IKT har inngått et samarbeid om at Norkart overtar braPlan og dets kunder – gjeldende fra 1. januar 2017. Partene ønsker å videreutvikle dette samarbeidet innen flere områder fremover.
I forbindelse med overdragelsen får alle eksisterende Geomatikk IKT kunder tilgang til et system for GIS-basert planforvaltning der innbyggerdialog er et sentralt element.

Geomatikk IKT rendyrker gjennom avtalen posisjonen som den ledende aktøren innen kommunale digitale arkiv – mens Norkart styrker sin strategiske satsing innen planforvaltning, og forsterker posisjonen som den ledende aktøren innen kommunalteknisk forvaltning av data.

Norkart tilbyr markedsledende løsninger innen kommunalteknikk, kart- og eiendomsinformasjon til offentlig og privat sektor. Selskapet har Norges mest komplette datavarehus for geografisk informasjon og omsatte i 2016 for 214 millioner kroner. 85% av Norges kommuner benytter Norkarts programvare daglig innen teknisk sektor og programvaren genererer årlig 14 milliarder kroner i kommunale gebyr. Siden 1961 har Norkart lyttet til sine kunder og utviklet produktive løsninger som har gjort kundenes hverdag enklere. Dette gjør at Norkart i dag er det største innovative fagmiljøet innen geografiske informasjonsteknologi og kommunalteknikk.

Geomatikk IKT er en av landets ledende leverandører av løsninger og tjenester knyttet til innsamling av informasjon, samt arkivløsninger. Geomatikk IKT har en godkjent Noark 5 arkivkjerne, som i dag benyttes av et sekstitalls kommuner. Arkivkjernen kan enkelt knyttes til saks- og fagsystem gjennom standardiserte grensesnitt. Geomatikk IKT har digitalisert kommunale papirarkiv i over 15 år, og har landets største digitaliseringssenter med beliggenhet i Trondheim. Selskapet har egen utviklingsavdeling og datasenter, og høy kompetanse på digitalisering av norske kommuner for en mer effektiv hverdag. Selskapet, som i 2016 omsatte for 70 millioner kroner, er en del av det nordiske Geomatikk konsernet som har en samlet omsetning på mer enn 500 millioner kroner.
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no
VANytt.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VANytt.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå
Relaterte artikler
Ledige stillinger
SISTE KOMMENTARER
Aktuelle leverandører
180x250 Pipelife
Nyhetsbrev
Kurs
    Nytt om navn
    Produktnyheter
    Smått og stort
    Seminarer