Satser på VA med egen ny leder
Morten Lerengen er utnevnt til ny VA-sjef hos Heidenreich
Satser på VA med egen ny leder
Heidenreich ønsker å fortsetter med å satse sterkt både innen VA og VVS, og oppretter nå en egen lederstilling for VA-seksjonen.
VA og VVS vil fra 1. mars driftes som to separate organisasjoner, men vi vil fortsatt være samlokalisert som i dag og ha et tett samarbeid på tvers av fagområdene for å kunne gi optimal rådgiving og service.

Morten Lerengen er utnevnt til ny VA-sjef og han vil fra 1. mars lede salgsorganisasjonen for VA i Heidenreich. Etter 13 år som salgssjef i Høiax, har Morten har vært ansatt i Heidenreich siden 2016. Selv sier han:

–Jeg gleder meg til å komme i gang. VA er et veldig interessant marked og vi legger opp til en bred satsing. Min jobb blir å tilrettelegge og skape trygghet gjennom å bygge opp kompetansen. Det jobber mange flinke, og ikke minst engasjerte mennesker i Heidenreich, så dette tror jeg blir veldig bra, sier Lerengen.

Bygger opp internt
–Teamledere settes inn fra eksisterende stab som skal jobbe ut fra definerte VA-soner. Det gjøres i dag en fremragende jobb ute på Heidenreich sine avdelinger med tung faglig kompetanse innen VA. Nå legges det enda større trykk på å bygge opp et enda sterkere VA-miljø internt i Heidenreich, fremhever Lerengen.
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no
VANytt.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VANytt.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå
Relaterte artikler
Ledige stillinger
SISTE KOMMENTARER
Aktuelle leverandører
180x250 Pipelife
Nyhetsbrev
Kurs
    Nytt om navn
    Produktnyheter
    Smått og stort
    Seminarer