Norconsult kjøper Faaland Arkitekter i Bergen
Norconsult kjøper Faaland Arkitekter i Bergen. (Foto: Norconsult)
Norconsult kjøper Faaland Arkitekter i Bergen
Norconsult overtar det Bergensbaserte arkitektselskapet Faaland Arkitekter, og styrker med dette sin posisjon som en tverrfaglig rådgiverbedrift med et stort arkitekturmiljø i Norge og på Vestlandet.
– Faaland Arkitekter har markert seg som et sterkt fagmiljø innen arkitektur i Bergen, og vil bli et verdifullt tilskudd til Norconsults allerede store arkitekturmiljø på Vestlandet. Sammen vil de to miljøene utgjøre et meget solid team, som tilbyr arkitekturtjenester rettet mot både offentlige og private kunder på Vestlandet og i resten av Norconsults nedslagsfelt, sier Jens Kvarekvål, regiondirektør for region Vest i Norconsult. Kvarekvål er også leder for arkitektmiljøet i Norconsult.

Utvidet tjenestetilbud til kunder i Bergensområdet
Faaland Arkitekter er et Bergensbasert arkitektselskap etablert i 1985, som leverer rådgivning innen arkitektur, planlegging og interiør. De siste 15 årene har selskapet hatt hovedfokus på privatmarkedet, både innen hotell, industri, nærings- og kontorbygg samt større boligprosjekter og eneboliger. Faaland Arkitekter har lagt spesielt stor vekt på byggherrerådgiving og prosjektutvikling i tidligfase, og samspillet med tekniske fag under prosjekteringen.

Norconsult er Norges ledende tverrfaglige rådgiverbedrift rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur.

– Vi ser frem til å bli en del av Norconsult, som har et av Norges største arkitekturmiljøer. Vi vil fortsette det gode samarbeidet vi har med våre kunder, og de vil oppleve oss som en integrert del av et stort nasjonalt og internasjonalt konsern med solid, tverrfaglig kompetanse. For våre medarbeidere betyr dette også større faglige utviklingsmuligheter og god forutsigbarhet, sier Jon Faaland, daglig leder i Faaland Arkitekter.

Integrert del av Norconsult fra 1. mars
Ansatte i Faaland Arkitekter vil fortsette i sine stillinger når selskapet fra 1. mars viderefører sin virksomhet som en integrert del av Norconsult. Faaland Arkitekter flytter i løpet av sommeren inn i Norconsult sitt Bergenskontor i Valkendorfsgaten.

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, med virksomhet som spenner over fem verdensdeler. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Av selskapets 3 100 medarbeidere arbeider om lag 2 300 i Norge. Norconsult har 84 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika i Bærum. Selskapet er eid av egne medarbeidere.
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no
VANytt.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VANytt.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå
Relaterte artikler
Ledige stillinger
SISTE KOMMENTARER
Aktuelle leverandører
180x250 Pipelife
Nyhetsbrev
Kurs
    Nytt om navn
    Produktnyheter
    Smått og stort
    Seminarer