Bjørn Arve Sømhovd forlater Ulefos
Bjørn Arve Sømhovd forlater Ulefos
Bjørn Arve Sømhovd har vært adm. direktør i Ulefos AS, som er det norske salgsselskapet i Ulefos-gruppen de siste to årene. Nå slutter han i stillingen.
Ulefos-gruppen er i ferd med å gjennomføre en omorganisering og har i den forbindelse fusjonert selskapene Ulefos AS, Ulefos Jernværk AS og Ulefos Esco AS.

Som en konsekvens av dette har arbeidsoppgaver og ansvarsforhold blitt endret, og Sømhovd har derfor valgt å avslutte sitt arbeidsforhold i Ulefos.

Det skriver Ulefos i en pressemelding.

- Bjørn Arve har ledet organisasjonen gjennom en krevende omstillingsfase. Jeg vil takke ham for innsatsen og ønsker lykke til med nye utfordringer sier Birger Solberg, adm. direktør Ulefos Holding AS.
Før Ulefos AS jobbet Bjørn Arve Sømhovd som administrerende direktør for Geberit Norge AS i åtte år, og før dette tretten år i Grundfos Pumper AS, sist som teknisk sjef.

Sømhovd har også hatt en sentral rolle i VA og VVS produsentenes forening, VVP de tre siste årene som styreformann og før dette flere år som styremedlem.

- Jeg takker for en lærerik periode i Ulefos, og er klar til å ta fatt på nye utfordringer, sier Sømhovd avslutningsvis i pressemeldingen.
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no
VANytt.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VANytt.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå
Relaterte artikler
Ledige stillinger
SISTE KOMMENTARER
Aktuelle leverandører
180x250 Pipelife
Nyhetsbrev
Kurs
    Nytt om navn
    Produktnyheter
    Smått og stort
    Seminarer