Helnor ekspanderer – Per Jakob Bjerkelund ny Helnor-mann
Helnor ekspanderer – Per Jakob Bjerkelund ny Helnor-mann
Helnor har styrket salgsavdelingen med Per Jakob Bjerkelund som ny regionleder for Østlandet. Per Jakob er 52 år og har en solid erfaring med snart 25 års erfaring i bransjen. Mange vil kjenne han igjen fra hans tid hos Stavanger Rørhandel, Ahlsell og nå sist Heidenreich.
Per Jakob startet i Helnor 6. februar.

«Vi gleder oss over å få Per Jakob inn i rollen som regionleder i Helnor, sier Sigmund Hjorth, daglig leder i Helnor. Per Jakob er positiv, kunnskapsrik og kjenner bransjen godt. Vi vet han blir en god representant for Helnor.»

Helnor er en norsk produsent innen VA og BA-bransjen som utvikler, produserer og selger nisjeprodukter av høy kvalitet. Selskapet er historisk best kjent for teleskopiske spindelforlengere og luker, men har gjennom bevisst satsning de siste årene økt fokusering mot VA-produkter. Helnor opplever en solid vekst, og vil fra 1. februar også bli å møte i det nye avdelingskontoret på Helsfyr i Oslo.
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no
VANytt.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VANytt.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå
Relaterte artikler
Ledige stillinger
SISTE KOMMENTARER
Aktuelle leverandører
180x250 Pipelife
Nyhetsbrev
Kurs
    Nytt om navn
    Produktnyheter
    Smått og stort
    Seminarer