Heidenreich med tredjeplass i «Det offentlige gullegget»
Fra kampanjen.
Heidenreich med tredjeplass i «Det offentlige gullegget»
Det offentlige gullegget» er en pris bladet Kommunal Rapport deler ut for beste kampanje rettet mot kommunesektoren. Heidenreich vant 3. plass for 2016, med kombinasjonen budskap og elementer
Heidenreich tok tredjeplassen i godt selskap og i konkurranse med Bluegarden, Xledger og Arena, i tillegg til Utdanningsdirektoratet, Framsikt, Kommunalbanken Norge og Vivento.

Bluegarden, Xledger og Arena tok 1. plass , med Utdanningsdirektoratet på 2. plass , og altså Heidenreich på 3. plass.

- Det var kombinasjonen budskap og elementer som støtter opp om det i kampanjen som falt i smak, sier markeds- og kommunikasjonssjef Kjetil Grønbakken til VANytt. 


Bevisst bruk av grønn i kampanjen henspeiler på tilleggsfargen i logoen. 


- Den grønne fargen har vært en del av vår fargepalett i flere år, men vi løftet denne frem for noen få år siden, slik at denne er nå en hovedfarge sammen med sort. Grønne elementer gjør det lettere å få øye på oss, og det blir enklere å huske på oss. Vi holder også et grønt og våkent blikk etter muligheter. Heidenreich er miljøfyrtårn, så grønt fokus er viktig hos oss i mange ledd. Når det gjelder tanken rundt selve budskapet i annonsen, så har vi belyst et viktig område – nemlig overvann og oversvømmelser. Dette er en utfordring som vi nok må leve med i mange år. Når oversvømmelser inntreffer så haster det, og som VA- og VVS- grossist så vet vi hva som skal til. Vi har produkter fra anerkjente merkeleverandører og vi har kompetanse innen produktene på salg og teknisk kontor, sier Kjetil Grønbakken.
 
Om Heidenreich: Grunnlagt i 1904, som et rørhandels- og installasjonsfirma i Christiania, under navnet Heidenreich & Co. Ltd. Firmaets grunnlegger var Sverre Lie Heidenreich. I 1927 ble rørleggerbedriften utskilt som eget firma, under navnet Oslo Rørleggerbedrift A/S, senere Oras AS.  Rørhandelen/grossisten, fortsatte under navnet A/S Heidenreich.
Selskapets første "ekspansjon" var etableringen av Trondheim Rør i 1964. Etter få år fulgte avdelingen i Skien og deretter ble det avdelinger over hele landet. Etter en omstrukturering i 1988 fremsto AS Heidenreich og Trondheim Rør AS, og fra år 2000 Alfred K. Grevstad AS, som søsterselskap eid av Heidenreich Holding AS.  Grossistdelen av firmaet Albert E. Olsen ble innlemmet i selskapet i 2003, og Heidenreich ble med dette det man kan kalle landsdekkende.

Dagens VVS- og VA-grossist, Heidenreich AS, består i dag av 33 avdelinger, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Nytt sentrallager ble bygget på Skedsmo i 2002. Dette lageret ble en så stor suksess distribusjonsmessig, at man måtte bygge det ut med ytterligere 5000 m2. I disse dager er Heidenreich igjen i gang med å bygge ut dette lageret.

Heidenreich har i dag en internasjonal partner i konsernet Cordes & Graefe KG (GC-gruppen). En av Europas største VVS-grossister med virksomhet i 17 land. I dag eies samtlige aksjer i Heidenreich AS av CGH Holding AS, som igjen eies 95 % av Cordes & Graefe og 5 % av Heidenreich Holding AS.   GC-gruppen, som er et familieeid selskap, ønsker å bygge videre på det gode fundamentet som er skapt i Heidenreich gjennom mange år. Med en stor internasjonal partner er det ventet at Heidenreich både står tryggere og er bedre rustet for å vokse i de kommende årene. Med det skal Heidenreich sikre å være en verdifull støttespiller for kundene og dyktig samarbeidspartner for leverandørene. 
 
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no
VANytt.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VANytt.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå
Relaterte artikler
Ledige stillinger
SISTE KOMMENTARER
Aktuelle leverandører
180x250 Pipelife
Nyhetsbrev
Kurs
    Nytt om navn
    Produktnyheter
    Smått og stort
    Seminarer