Wavin skal investere mer i Norden
Fra produksjon i Høland
Wavin skal investere mer i Norden
Wavin skal gjennomføre omfattende investeringer ved sine produksjonsanlegg i Høland og Eskilstuna. Dette innebærer nye produksjonslinjer for overvannsrør, kabelrør, telecom og systemer for innomhus avløp.
Norsk Wavins fabrikk i Høland vil dermed være produksjonssted for overvannsrør for de Nordiske landene i tillegg til produksjon av kabelvernprodukter for kraft og telecom, drensrør og avløpsrør. Fabrikken har også en egen avdeling for spesialprodukter som kan skreddersy løsninger til vann- og avløpsprosjekter. Samlet investering vil beløpe seg til ca 80 millioner kroner og vil gjennomføres innen utgangen av andre kvartal 2018.

Norsk Wavin har gjennom mange år vært en betydelig leverandør til mange av de største anleggsprosjekter i Norge som for eksempel E18 fra Riksgrensen til Stavanger, E6 i Trøndelag, nye Vålerenga Stadion, skianlegget i Holmenkollen og Brynstunellen i Oslo. I tillegg er Wavin hovedleverandør til Telenor knyttet til rørsystemer for fiberutbygging og leveranser til energiforsyningen over hele landet for beskyttelse av kraftkabler. Med disse investeringer vil vi stå enda sterkere når store fremtidige prosjekter fra blant annet Nye Veier skal gjennomføres.

- Investeringene vil gi en betydelig økning av kapasiteten og legge til rette for ytterligere styrket servicegrad i et forventet stigende marked. Vi er glade for å kunne presentere et slikt omfattende investeringsprogram som forankrer en sterk industriell plattform i Norge sier adm. direktør Tor Martin Garsjø i Norsk Wavin.
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no
VANytt.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VANytt.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå
Relaterte artikler
Ledige stillinger
SISTE KOMMENTARER
Aktuelle leverandører
180x250 Pipelife
Nyhetsbrev
Kurs
    Nytt om navn
    Produktnyheter
    Smått og stort
    Seminarer