Samarbeide om plast i halv- og helfabrikat
Både daglig leder i EFAS, Trygve Kjølseth, og daglig leder i VINK, Reidar Nesje, er svært godt fornøyd med avtalen.
Samarbeide om plast i halv- og helfabrikat
Eurofusion ( EFAS ) har inngått strategisk samarbeidsavtale om salg og markedsføring av plast halvfabrikata og rør & rørdeler fra VINK Norway
VINK Norway AS og EUROFUSION AS ( EFAS ) har inngått samarbeidsavtale om salg og markedsføring av plast halvfabrikata og rør & rørdeler.


Både VINK og EFAS har SIMONA AG som en av sine viktigste leverandører på hhv. plast halvfabrikata og rørdeler. SIMONA er en av Europas største produsenter av PE-plater, bolt og rør & rørdeler, samt andre plastmaterialer. 

 Gjennom samarbeidet kan partene sine felles kunder nyte godt av VINK sin spisskompetanse innen halvfabrikata plast og EFAS sin spisskompetanse innen rørdeler. I flere sammenhenger vil denne kompetansen være overlappende og føre til bedre totalløsninger for kundene. 


Et annet mål for samarbeidet er å tilby enda bedre logistikk og gode transportløsninger til glede for kundene. 
EFAS og VINK sine lagre ligger kun 10 km fra hverandre like sør for Oslo slik at det gir gode muligheter for det. Vink vil lagerføre plast halvfabrikata, mens EFAS vil lagerføre rørdeler hos seg. 
Samsendinger både fra leverandør og til kunder vil kunne øke frekvensen og gi 
kortere leveringstider. 


Både daglig leder i EFAS, Trygve Kjølseth, og daglig leder i VINK, Reidar Nesje, er svært godt fornøyd med avtalen. 

Samarbeidet er i gang allerede, og VINK og EFAS vil promotere seg sammen på årets Aquanor messe i Trondheim i august. 

”Jeg er imponert over EFAS sin spisskompetanse innen rørdeler og ser at dette samarbeidet vil gi våre felles kunder enda bedre tjenester” sier Nesje fornøyd. 

”Vink er en institusjon når det gjelder teknisk plast i Norge” sier Kjølseth. ”Det at vi nå jobber sammen mot markedet med SIMONA i ryggen er svært spennende”.


EFAS tilbyr lagerførte og markedsledende termoplastprodukter til kundegrupper innen havbruk, kommunal sektor, industri, entreprenørbransjen og grossistnæringen. EFAS tilbyr komplette produktgrupper levert fra lager i Norge. Dette gir svært korte leveringstider, og muligheten til å realisere prosjekter kostnadseffektivt. EFAS tar i bruk ledende teknologi på logistikkløsninger og leveranseoppfølging, for å oppnå kort responstid og høy servicegrad i alle ledd av leveransen.
VINK Norway AS er leverandør av plast halvfabrikata. VINK ble etablert i Nederland i 1954. I 1977 ble VINK etablert i Norge. VINK har hovedkontor i Oslo, og i januar 2011 ble egen avdeling i Rogaland opprettet. VINK Norway AS er et av de 11 VINK-selskapene, som er Europas ledende leverandør av plast halvfabrikata. VINK Holding Ltd eier VINK-selskapene samt Amari Plastic PLC i England og Skottland. Alle disse selskapene er i ”The Plastic Family” hvor det også er selskaper i USA, Canada, Australia og New Zealand og det er i dag 160 operative enheter i verden som arbeider med salg av plast halvfabrikata og bearbeidede deler i plast. VINK-selskapene har over 30.000 lagerførte artikler i plast halvfabrikata, rør og rørdeler.


Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no
VANytt.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VANytt.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå
Relaterte artikler
Ledige stillinger
SISTE KOMMENTARER
Aktuelle leverandører
180x250 Pipelife
Nyhetsbrev
Kurs
    Nytt om navn
    Produktnyheter
    Smått og stort
    Seminarer