Grundfos tettere på kundene
Truls Lystang, administrerende direktør i Grundfos Norge.
Grundfos tettere på kundene
Årets første kvartal er det beste noensinne for Grundfos Norge. - Vi har god fremgang på alle områder. Det er gledelig å se at vi får betalt for de strategiske grep som er gjort og kommer tettere på kundene.

Det sier Truls Lystang, administrerende direktør i Grundfos Norge i en pressemelding.

Lystang ser en svært positiv utvikling med en vekst på 17% i år sammenlignet med samme periode i fjor og rekordhøy ordreinngang. Aktivitetsnivået med kunder er høyt over hele landet, fra nord til sør.

Selskapet har vært igjennom en stor omstrukturering de siste to årene og har gjennomført endringer innenfor områdene VVS, VA, Industri, service og kundesupport.

- Kundene skal oppleve oss som den fremste partneren med de de beste løsningene og som gir tilbakemelding og hjelp, når kundene trenger det, sier Lystang.

- Vi verdsetter alle tilbakemeldinger fra kundene våre på oss som leverandør. Dette gir viktige føringer i vårt fremadrettede arbeid. Kundetilfredshetsundersøkelsen 2016 viste at vi er godt på vei fremover og at det er en økt tilfredshet blant våre kunder. Økt tilgjengelighet, bedre tilgang på selvhjelpsverktøy og kvalitet i alle ledd er fortsatt viktige områder vi skal ha fokus på.

Årets kundetilfredshetsundersøkelse er i gang og som i fjor vil alle deler av det selskapet jobbe aktivt med tilbakemeldingene fra kundene.
-Vi er selvfølgelig svært spente på tilbakemeldingene og takknemlige for det engasjementet kundene våre viser oss ved å delta i kundetilfredshetsundersøkelsen.
Veien videre ser positiv ut både for markedene vi opererer i og oss som selskap. Vi ser frem til alle møtepunkter med kunder og kontakter i tiden fremover, avslutter Lystang.

Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no
VANytt.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VANytt.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå
Relaterte artikler
Ledige stillinger
SISTE KOMMENTARER
Aktuelle leverandører
180x250 Pipelife
Nyhetsbrev
Kurs
    Nytt om navn
    Produktnyheter
    Smått og stort
    Seminarer