Skanska får flere tunneller
Skanska får flere tunneller
Skanska har inngått kontrakt med Statens Vegvesen om rehabilitering av Ekeberg- og Svartdalstunnelen på E6/ E18 i Oslo. Kontrakten har en verdi på 516 millioner kroner og inngår i ordrereserven for andre kvartal 2017.
Prosjektet skal gjennomføres som enhetspriskontrakt, starter opp sommeren 2017 og skal være ferdigstilt før sommeren 2019. Hovedtyngden av arbeidene som skal utføres er elektroarbeider, brannsikring og forbedret renseløsning for vann fra tunnelene. I tillegg skal det bygges nye tekniske bygg, oppgradering av rømningsveier, legges nytt asfalt slitelag samt skifte ut alt av skilter.

- Vi er meget godt fornøyd med å ha vunnet enda en rehabiliteringskontrakt for Statens Vegvesen. Prosjektets størrelse, vår relasjon til byggherren, kompleksiteten i prosjektet, samt våre tilgjengelige ressurser, gjør at prosjektet passer optimalt inn i vår prosjektportefølje, uttaler Steinar Myhre, konserndirektør med ansvar for Skanska Anlegg.


Regiondirektør Anders Geirsta i Skanska og prosjektleder Hilde Ulvik i SVV under kontraktssigneringen

Arbeidene vil i stor grad foregå på natten slik at trafikken blir minst mulig påvirket. Tunnelene skal åpnes for trafikk hver morgen. Unntaket er sommeren 2017 og 2018, samt enkelte helger hvor arbeidets art gjør at ett løp vil bli døgnkontinuerlig stengt.

- I dette prosjektet får vi utnyttet vår solide kompetanse og gjennomføringskraft både innen tunnelinnredning og elektrotekniske fag. Vi ser frem til å komme igang med arbeidene og har satt oss godt inn i prosjektet og er klar over de utfordringer som prosjektet bringer i form av nattarbeid, stor trafikk og ulemper for omgivelsene i gjennomføringsfasen, uttaler Anders Geirsta, regiondirektør for anleggsregionen Industri, Bro og Marine.
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no
VANytt.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VANytt.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå
Relaterte artikler
Ledige stillinger
SISTE KOMMENTARER
Aktuelle leverandører
180x250 Pipelife
Nyhetsbrev
Kurs
    Nytt om navn
    Produktnyheter
    Smått og stort
    Seminarer