Del |
Xylem Water Solutions Norge AS er Norges største spesialfirma innen pumping og derav vannteknologiske løsninger. Vi er 135 ansatte fordelt på 9 avdelinger og hovedkontoret i Oslo. Xylem er markedsleder i områdene kommunalt VA, bygg/anlegg og havbruk, og vi har i tillegg store markedsandeler innen VVS og industri.

Firmaet har vært i Norge siden 1966, og er i dag en ledende produsent og leverandør av pumper og miksere med tilhørende styringssystemer og har ofte rollen som teknisk entreprenør for leveranse av komplette løsninger. Produktene benyttes i hele verden til vann- og avløpsanlegg, for vanning, til drenering og innen ulike industriprosesser.

På verdensbasis har Xylem over 16 000 ansatte og en omsetning på mer enn 38 milliarder kroner. Verdiene våre er Respekt, Ansvar, Integritet og Kreativitet. Vi er både kvalitets- og miljøsertifisert.
Xylems varemerker omfatter blant annet: Flygt, Lowara, Godwin og Sanitaire og er autorisert forhandler av ITT Goulds Pumps.
Tusenkunstner søkes innen rehab. av pumpestasjoner
Stillingsinformasjon
Stillingstype:Fast
Firma:Xylem
Sektor:Privat
Arbeidstid:Heltid
Antall stillinger:1
Stillingsbeskrivelse
Tusenkunstner søkes innen rehabilitering av pumpestasjoner – er det deg?

Xylem Water Solutions Norge AS er i god vekst. Vi har en markedsledende posisjon på pumpeløsninger innen vann- og avløp, og vi ønsker å utvide teamet vårt med en ny kollega som kan håndtere rehabiliteringsprosjekter og service av pumpestasjoner i Vestfold og Østfold.

Arbeidsoppgaver:
Du vil ha ansvar for rehabiliteringsprosjekter i vår Oslo-filial med arbeidsområde primært i Vestfold. Din stilling vil være 50% salg og gjennomføring av rehabiliteringsjobber, og 50% service på eksisterende installasjoner. Dine salgsoppgaver blir å finne prosjekter gjennom kontakt med våre eksisterende kunder, utføre befaringer og utarbeide tilbud. Du følger prosjektene fra A til Å, og sørger for at vi leverer kvalitet og service hele veien. Du vil få ansvar for å planlegge samt gjennomføre kundebesøk, bearbeide forespørsler, innhente priser fra underleverandører, koordinere gjennomføring og selge inn våre produkter og løsninger. Dine serviceoppgaver vil være service av pumper og tilbehør i regionen, samt igangkjøring av pumpestasjoner. Arbeidsområde er primært Vestfold med deler av Buskerud opp til Bærum, samt noe i Østfold. Det må påregnes utstrakt reisevirksomhet i dette distriktet.

Din bakgrunn:
Vi ser gjerne at du har rørleggerbakgrunn, gjerne bas med erfaring fra prosjektgjennomføring. At du har kjennskap til pumper og pumpestyringer er en fordel. Du trives like godt i en salgsrolle som i en utførende rolle, er utadvendt, strukturert og løsningsorientert. Vi legger også vekt på at du er lydhør overfor kundens behov og prioriteringer, og jobber godt sammen med andre. Du liker å finne gode løsninger på utfordringer og vet at det skaper verdi for kundene.

Hvorfor Xylem?
Xylem har hatt suksessfull vekst i mange år og avdelingen i Oslo har et super team på service og rehabilitering av pumper og tilhørende anlegg. Godt team miljø, fokus på gode løsninger og høy kompetanse kjennetegner oss. Fornøyde kunder er viktig for oss og tilbakemeldingene er at vi er der for kundene våre – det er en hjertesak for oss.
Xylem er et internasjonalt firma som er representert over hele verden, og har en markedsledende posisjon i mange land.

Vi leverer pumpeløsninger, styringer og vannbehandlingsutstyr til VA, industri og VVS. Som en del av et globalt firma vil du få unike utviklingsmuligheter både i Norge og internasjonalt. Vi har høy intern kompetanse, og egen teknisk avdeling som støtter våre medarbeidere på salg. Vi satser på våre ansatte og jobber kontinuerlig med kompetanseheving og utvikling. Xylem er en IA-bedrift, med gode pensjons- og forsikringsordninger som sikrer deg og din familie. Vi er opptatt av at våre ansatte skal trives hos oss! Derfor har vi mange aktiviteter som fremmer trivsel og samhold. Alt fra å utfordre vår høydeskrekk på Besseggen, til å dra stortorsken i Lofoten i vår årlige deltagelse i VM i skreifiske.

Vil du bli en del av vårt vinnerlag? Vi ser frem til å høre fra deg!

For tekniske spørsmål angående stillingen: Rune Rystad tlf.: 414 05 000 Rune.rystad@xyleminc.com
For HR relaterte spørsmål: Line Danielsen tlf.: 994 56 262 line.danielsen@xyleminc.com
Søk på stillingen
Søknadsfrist:20.04.2017
Merkes:Tusenkunstner søkes innen rehab. av pumpestasjoner
Kontaktinformasjon

Xylem

KontaktpersonRune Rystad
TittelFilialsjef Oslo
E-postSend e-post
WebHjemmeside
Telefon414 05 000
AdresseStålfjæra 14
0975 Oslo
Norge
Ledige stillinger
SISTE KOMMENTARER
Aktuelle leverandører
180x250 Pipelife
Nyhetsbrev
Kurs
    Nytt om navn
    Produktnyheter
    Smått og stort
    Seminarer