Møt NCC på Oslo miljøfestival

NCC gjentar fjorårets suksess og deltar også i år med stand på Oslo miljøfestival lørdag 4. juni. På standen skal NCC vise de besøkende hvordan selskapet jobber for en bærekraftig utvikling.

0

NCC ser på Oslo miljøfestival som en viktig arena for å fortelle kunder, leverandører, ansatte og alle andre interesserte om det arbeidet NCC gjør for åutvikle dagens og fremtidens miljøvennlige løsninger.

– Vi ønsker å synliggjøre den aktive rollen vi har tatt ved å utvikle flere grønne konsepter i NCC. Miljøfestivalen i Oslo er en unik arena hvor vi kan fortelle om hva vi gjør og hvordan vi tenker. I tillegg regner jeg med at det blir mange hyggelige miljøsamtaler med de besøkende, sier adm. direktør i NCC Bolig, Thomas Re Johnsen.

Oslo Miljøfestival er et samarbeid mellom Grønn Hverdag og Oslo kommune. Hvert år arrangeres festivalen i forbindelse med Verdens Miljøverndag og European Green Week.

Miljøtorget med stands på Karl Johan i Oslo sentrum er åpent lørdag 4. juni kl. 10-18.