Lanserer nye flensemuffer og kuplinger

Vulkan Smith AS lanserer nå Synoflex flensemuffer og kuplinger. Med sitt patenterte gripringsystem, har Hawle utviklet en løsning som forenkler arbeidet med strekkfast skjøting av rør.

0

 Produktene har ti års garanti og leveres i dimensjonene fra 50mm til 300mm.
– Med Synoflex vil vi nok en gang vise VA-bransjen at Hawle leverer nytenkning og høykvalitetsprodukter. Med Synoflex `s fleksibilitet og store spennvidde vil vi ta et godt grep om dette markedet, sier salgsdirektør Marius Armann Nilo i en pressemelding til VVS-forum.

Produktene er enkle å installere ved at det patenterte gripringsystemet sentrerer kuplingen/ flensemuffen nøyaktig på røret. Alle produktene har også teflonbelagte bolter, som er enkle å montere og demontere. Boltene er vendbare i 180 grader slik at produktet kan monteres motsatt vei, ved behov. Synoflex har en avvinkling på inntil 8 grader per muffe (+/-4 grader), som forenkler installasjonen ved retningsavvik på rørene.

Produktene inngår i Hawle `s produktsortiment som er verdenskjent for sin høye kvalitet og lange levetid. Dette er også grunnen til at Hawle har 10 års garanti på alle sine produkter.

Produktene leveres i DIN 50-300 mm som skjøtemuffe og flensemuffe i PN10-PN16.

Flere produkter i denne serien er under utvikling som reduksjoner og større dimensjoner.