Illustrasjonsfoto.

Rørfornying i Bergen og Hordaland

Det er inngått en langsiktig samarbeidsavtale mellom Proline Norge AS og Bergen Rørinspeksjon AS.
Dette betyr at selskapene sammen tilbyr et komplett tilbud av tjenester knyttet til vedlikehold og rehabilitering av avløpsrør i Bergen og i Hordaland fylke.

0

Bergen Rørinspeksjon AS har lang erfaring og gode referanser som en ledende aktør innen inspeksjon, HT spyling og rørfornying i Hordaland. Proline Norge AS er landsdekkende entreprenør innen rørfornying i og under bygninger. Proline Norge AS er et selskap i Proline Group AB som er Skandinavias største selskap innen rørfornying i og under bygg.

– Vi ser samarbeidet som en svært god kombinasjon av teknisk kompetanse, lokal markedskunnskap og prosjekterfaring sier Trond Dale, Daglig leder i BRI og Kjetil Flaatedal, Daglig leder i PNAS ien pressemelding