Jon Sandnes ny BNL-sjef

Jon Sandnes er ansatt som ny sjef i BNL. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Entrepenørforeningen bygg og anlegg, (EBA).
– Dette blir en fryktelig spennende oppgave. Jeg har alltid hatt stor tro på BNL med utgangspunkt i sterke bransjeorganisasjoner, sier Sandnes.

0

En meget fornøyd styreleder i BNL, Jan Halstensen presenterte ny leder for BNL på representantskapsmøtet i dag.
– Vi mener vi har funnet en samlende leder som  evner å skape gode prosesser, sier Halstensen.

– Det har vært mange svært godt kvalifiserte søkere til stillingen, men Jon ble valgt enstemmig av både rekrutteringsbyrå, ansettelsesstyre og styret i BNL, sier Halstensen videre.

Jon Sandens er 55 år og har ledet bransjeforeningen EBA siden 2007.

–  Dette blir en fryktelig spennende oppgave. Jeg har alltid hatt stor tro på BNL med utgangspunkt i sterke bransjeorganisasjoner. Jeg har ingen ferdig utformet10-punktsplan. Den skal jeg lage sammen med styret og bransjene, sier Sandnes.

Sandnes er utdannet fra NTH, med siv ing i bygg. Han tok diplomoppgaven i Hydro, der jobbet der siden 1984 frem til han begynte hos EBA i februar 2007.

EBA har startet rekrutteringsprosessen på ny leder, og denne ledes av styreleder Sven Chr Ulvatne (Backe Entreprenør Holding AS) og nestleder Jan Hestås (Kruse Smith Entreprenør AS).

Tiltredelsestidspunkt er ikke endelig fastsatt.