Velger brannløsninger fra Schneider Electric

Nytt Østfoldsykehus

0

Bravida er ansvarlig for installasjon og service.

Avtalen omfatter en totalleveranse på brannanlegget, nærmere bestemt installasjon av brann og talevarslingssystemer.
– Valget falt på Schneider Electrics løsninger, som for oss fremstod som de beste for dette prosjektet i kvalitet, leveranse og pris, sier Erik Dobloug i Bravida Norge.

Helsepersonell på sykehus er ansvarlige for pasientenes sikkerhet. Et brannalarmsystem kan oppdage brann slik at tiltak kan iverksettes i en meget tidlig fase, og i de aller fleste tilfeller, lenge før noen tilstedeværende har registrert branntilløpet. Slik tidlig varsling av branntilløp er særdeles viktig på et sykehus.

– Schneider Electric leverer et bredt spekter av løsninger innenfor branndeteksjon tilpasset sykehus og vi er veldig glad for at Bravida har valgt våre løsninger til prosjekt nytt Østfoldsykehus, som blir et foregangsbygg for helsesektoren, forteller Fredrik Lundh i Schneider Electric.

Det nye østfoldsykehuset blir over 85.000 kvm brutto i leveransen og blir når det åpner det største bygget i Østfold.