Dantherm Air Handling AS skifter navn

Dantherm Air Handling AS skifter navn til Dantherm AS. I Norge er Dantherm AS lokalisert i Tønsberg (hovedkontor) og Mysen.

0

Godt inneklima har vært Dantherm Air Handling AS fag i over 40 år. Selskapets tjenester og produktområder har utviklet seg i takt med tiden og omfatter i dag avfukting, ventilasjon, oppvarming, kjøling samt stålskorsteiner og ventilasjonstårn. Nå skifter selskapet navn til Dantherm AS.

Miljøhensyn og samfunnets krav til energiøkonomisering har blitt betydelig skjerpet, og Dantherm har hele tiden klart å være i forkant av utviklingen.. Dantherms produktområder er omfattende og krevende, men lang fartstid har sikret erfaring og kompetanse, skriver selskapet i en pressemelding.

Nå har tiden kommet for å gi bedriftens visuelle profil et løft. Et mer moderne uttrykk og et kortere navn skal tydeliggjøre at man driver en fremtidsrettet bedrift der kvalitet og solid faglig tyngde står i fokus.
Ny profil er alltid spennende, men det er først og fremst vårt totale tilbud av gode produkter, god rådgiving, kvalitet og service som betyr aller mest både for kundene våre og for oss – ikke bare ved levering, men langt inn i fremtiden.

Dantherm AS med hovedkontor i Danmark er et børsnotert selskap med fabrikker og datterselskaper over hele verden. I Norge er Dantherm AS lokalisert i Tønsberg (hovedkontor) og Mysen. Her står en solid stab serviceteknikere med velutstyrte biler klare til utrykning, enten det gjelder forebyggende vedlikehold eller akutte driftsproblemer. Dessuten har vi eget velutstyrt lager som bidrar til å sikre rask levering og eliminerer kostbare forsinkelser.