Her har vi alle ansatte i WM Teknikk samlet. Fra venstre, Morten Merli, Robert Butteberg,Tom Halvorsen, Niels Width, og Kjell Larsen.

– Vi styrker oss ytterligere

En av verdens største pumpeprodusenter, tyske KSB, kjøper gjennom sitt datterselskap KSB Norge AS 34 prosent av WM teknikk AS. WM Teknikk har siden starten i 2010 vært KSB sin eksklusive partner mot VVS-markedet.

0

– Vi er veldig fornøyd med at vi har fått KSB Norge inn på eiersiden i WM teknikk. Det gir større satsningsmuligheter og sikrer våre arbeidsplasser for fremtiden. Vi har til nå vært deres agent, og det er alltid en viss usikkerhet rundt agentrollen, men nå er det definitivt borte, sier Niels Width i WM Teknikk AS.
– Vi har hatt en meget positiv utvikling i selskapet helt siden oppstarten i 2010, så det er hyggelig at vi får en slik anerkjennelse ved at KSB ønsker å være en del av oss, og utvikle selskapet sammen videre.

Det var Morten Merli og Nils Width som startet VM Teknikk AS sammen i 2010.

Width forteller videre at de så langt bare har fått positive tilbakemeldinger fra kunder og markedet om at de nå får KSB inn på eiersiden.
– Vi er jo et forholdsvis lite firma, og det gir noen signaler om at vi får større muskler og således kan være leverandør som våre kunder kan føle seg trygg på. Jeg tror heller ikke at tyskerne hadde kjøpt seg inn i vårt selskap, hvis de ikke hadde hatt tro på det vi driver med, påpeker Width

KSB og WM teknikk skal nå jobbe sammen for å skape ytterligere vekst, ikke bare for pumper men også for ventiler og mengdemålere. Selskapene flytter sammen i helt nye lokaler rett utenfor Ski i løpet av mai måned.

Reidar Nesje, adm. dir. i KSB Norge AS, kan fortelle om gode resultater og vekstambisjoner.
– Vi fortsatte den meget gode utviklingen i Norge fra 2011 også i 2012. Omsetningen er rundt 100 millioner og resultatet blir meget bra. Vi forventer en fortsatt vekst i årene fremover innen mange områder. Oppkjøpet av andelen i WM teknikk er en klar markering av vår strategiske satsing mot VVS-markedet i Norge.

KSB er et globalt tysk konsern med 16 milliarder NOK i omsetning og 15.000 ansatte i over 74 land. KSB er blant verdens største selskaper innen pumper, ventiler og mengdemålere og leverer til all type industri, olje & gass, marine, kjernekraft, energi, vann & avløp og VVS.