Topper listen over verdens mest bærekraftige selskaper

Energispesialisten Schneider Electric er for andre året på rad kåret som en av verdens mest bærekraftige selskaper. Schneider Electric rangerte blant de tre beste i sin bransje og på 13. plass blant 4000 selskaper vurdert av analyseselskapet Corporate Knights, ansvarlig bak undersøkelsen «Global 100».

0

«Global 100» er en rangering hvor 4000 selskaper med markedsverdi på over 2 milliarder USD blir lagt under lupen. 100 av disse selskapene blir plukket ut på bakgrunn av deres sterke finansielle helse, og disse blir så vurdert ut fra hvor bærekraftig deres produkter, drift og virksomhet er.

Bærekraftig satsning verden rundt
– Schneider Electrics utmerkelse for andre år på rad er et resultat av selskapets engasjement og satsning for bærekraftig drift og utvikling sier Gilles Vermont Desroches, Senior Vice-President i Schneider Electric i en pressemelding.

Et godt eksempel på selskapets satsning er hovedkontoret i Paris, the Hive, som ble den første ISO 50001-sertifiserte bygningen i verden i 2011. Også her i Norge går Schneider Electric i spissen for energieffektive bygg når de flytter inn nytt hovedkontor neste år. Det nye bygget skal bli et klasse A-bygg og i tillegg klassifiseres som BREEAM Excellent.

DEL
Forrige artikkel– Arbeidsinnsatsen må økes
Neste artikkelSandbakken til KS