Sweco slutter seg til Næringslivets verdensråd for bærekraftig utvikling

Sweco har blitt tatt opp som nytt medlem i Næringslivets verdensråd for bærekraftig utvikling (World Business Council for Sustainable Development – WBCSD), som er en av verdens mest innflytelsesrike organisasjoner for en bærekraftig utvikling.

0

Medlemskapet vil gi Sweco, som er det første svenske rådgiverselskapet som er med i WBCSD, muligheten til å bidra til en bærekraftig framtid for næringslivet sammen med 200 andre ledende internasjonale selskaper

– Vi er glade for å bli med i WBCSD og ta del i en global sammenslutning av mer enn 200 selskaper som jobber for en bærekraftig utvikling. Medlemskapet er en anerkjennelse av Swecos langsiktige bidrag til å skape et bærekraftig næringsliv over hele verden, sier Tomas Carlsson, konsernsjef i Sweco.

President Peter Bakker i WBSCD vektlegger Swecos posisjon som markedsledende i Norden, med et internasjonalt team av ingeniører, arkitekter og miljøeksperter som arbeider sammen for å skape løsninger for en utvikling som bidrar til et bærekraftig samfunn.

– Dette er et selskap som er gjennomsyret av bærekraftig praksis, og det er med stor glede jeg ønsker Sweco velkommen som medlem i WBCSD, sier Peter Bakker.

WBCSD er en CEO-ledet organisasjon med framtidsrettede selskaper som ansporer det globale forretningssamfunnet til å skape en bærekraftig utvikling for næringslivet, samfunnet og miljøet. Sammen med sine medlemmer bruker WBCSD sitt respekterte tankelederskap og effektive arbeid til å skape konstruktive løsninger og gjennomføre felles handlinger. Ved å dra nytte av sine sterke forbindelser med interessentene til å være det fremste talerøret for næringslivet, bidrar WBCSD til å drive debatten og politiske endringer i favør av løsninger som fremmer en bærekraftig utvikling.

Kilde: Sweco.no