Sensus iPERL setter ny standard for vannmåling og AMS.

Lanserer ny elektro-magnetisk vannmåler

Axflow presenterte under messen MiljøTeknikk / Kommunalteknikk sist uke en helt ny elektromagnetisk vannmåler. iPerl som er navnet på vannmåleren er basert på åpne standarder (OMS), og kan derfor inngå i et hvilket som helst AMS-system.

0

– Sensus iPERL setter ny standard for vannmåling med sitt enestående måleområde og oppsiktsvekkende lave nedre målegrense, samt at den også setter ny standard for fjernavlesning (AMR/AMS) med sin enkelhet og lange levetid som er minst 15 år, forteller produktsjef AMS, Magnus Jonsrud Kaardahl i Axflow i en pressemelding.

iPERL er basert på åpne standarder (OMS) og kan derfor inngå i et hvilket som helst AMS-system.

– iPERL er en ny elektromagnetisk vannmåler som overgår det vi kjenner til av tilsvarende målere bygget på ultralydprinsipp og mekaniske målere. Den er intet mindre en R800. Åpent målerør, ingen bevegelige deler, forteller Kaardahl videre.

Tekniske data
– iPERL bygger på et helt nytt metrologisk prinsipp utviklet av Sensus Metering Systems.
– Det er basert på kjente elektromagnetiske prinsipper, men skiller seg ut med sitt unike
måleområde.
– iPERL er klassifisert som R800! Det vil si at nedre målegrense skal være 1/800 av
nominell flow. iPERL overoppfyller dette.
– iPERL kommer i 4 dimensjoner:
– DN15 (1/2’’), DN20 (3/4’’), DN25 (1’’) og DN40 (1 ½’’)
– Byggelengder korresponderer med tidligere modeller, også 105 mm!