Bibo: En tøffing av en lensepumpe er tilbake.

En tørst og robust legende er tilbake

relansering

0

– 

Det var Norcem i Brevik som stakk av med den første pumpa som kom til Norge, de har ventet på at «legenden» skulle komme tilbake i denne nye tapningen, sier markedssjef Rune Østvold til VAnytt. Han kan fortelle at de første Bibo pumpene nå er levert og salget er åpnet for alvor av Xylem sin relansering av lensepumpa Bibo.
– Dette var jo en kjempe suksess hos Flygt frem til midt på 2000 tallet, men en liten designendring gjorde at pumpen mistet noen av sine beste egenskaper, men nå er den nye Bibo tilbake med forbedringer, og enda bedre tilpasset dagens krav, sier Østvold.


HAR FORVENTNINGER: Vi ser at den nye Bibo vil være en velkommen nyhet for folk som arbeider i gruve og anleggssektoren, som krever førsteklasses ytelse fra sine lensepumper, sier Østvold til VAnyttt.

Tørst for tøffe tak
Med Bibo har Xylem har tatt Flygts velprøvde hydrauliske design og slått denne sammen med funksjoner som en gang satte standarden for lensepumper. Bibo er en fornyelse i funksjoner, men har fått beholde sitt klassiske utseende, med en form som oser av maskulinitet, stabilitet og robusthet.
– Bibio er en pumpe for underjordiske oppgaver, i gruvedrift, bygg, anlegg og tunneldrift er Bibo et valg du aldri vil angre på, sier Østvold.
Bibo inneholder flere innovasjoner som Xylems DuraSpin hydrauliske system for uovertruffen slitestyrke, en ny plugg inn tetning og en enkel justerings-skrue for pumpehjulet.
– Alle disse innovasjonene samarbeider for å levere våre kunder en pumpe med høy oppetid og en begrenset og rimelig service.  Dette er pumpen du setter i fra deg og den gjør jobben sin slik du ønsker i dette miljøet. Vi ser nå at den nye BIBO vil være en velkommen nyhet for folk som arbeider i gruve og anleggssektoren, som krever førsteklasses ytelse fra sine lensepumper, sier Østvold til VAnyttt.