Selveste Frederic Hauge fra Bellona kommer til Hallingtreffet i januar.

Inviterer til stjernespekket fagtreff til fjells

Hallingplast åpner nyåret med storstilt fagsamling om en rekke temaer som ligger i tiden for VA-bransjen. Frederic Hauge vil være til stede og skal sette VA bransjen inn i den store sammenhengen.

0

Hallingplast åpner nyåret med storstilt fagsamling om en rekke temaer som ligger i tiden for VA-bransjen. Frederic Hauge vil være til stede og skal sette VA bransjen inn i den store sammenhengen

Fremtidige VA-løsninger. Bærekraft, materialvalg og metode, hvordan henger det sammen. Hvilke erfaringer har de store kommunene med ulike rørtyper, og ulike materialer. Det er bare noen av temaene som vil belyses under Hallingtreffet for VA bransjen, som går av stabelen på Geilo midt i januar.
– VA-miljøet er en godt sammensveiset familie, vi inviterer alle «opp til oss» og setter opp egne busser fra Oslo og Drammen. Velkommen til fjells og et rikholdig seminar som går over to dager, sier Sverre Tragethon ved Hallingplast til VAnytt.

Ryggsekken full
Hallingtreff skal være en arena som gir deltakerne siste nytt innen VA-bransjen, oppmuntre til friske debatter, og gi en «ryggsekk full av idéer».
– For deg som arbeider med problemstillinger knyttet til VA-ledningsnett, og spesielt
for deg som er opptatt av NoDig-metoder er dette midt i blinken, sier Tragethon til VAnytt.

Det er et stjernespekket lag av fagfolk som entrer podiet, ved siden av sjølveste Frederic Hauge, som skal si noen bevingede ord til VA bransjen. Humoristen Pål Medhus vil også opptre.

– Vi legger opp til høy kvalitet på foreleserne, og det kommer til å bli åpning for faglige diskusjoner. Å komme til fjells er en velkjent metode for å skaffe seg oversikt, og jeg vil love at folk vil vende hjem med både kunnskap og impulser, sier Tragethon til VAnytt.

Last ned programmet her.  [doc:32:pdf:Hallingtreffet 2014]