Ny leder for Sterners servicesenter

Willy Jensen er fra 1. november ansatt hos Sterner As som leder for det nyopprettede servicesenteret.

0

Willy er 56 år og kommer fra Sterner Fish Tech As der han var ansatt som salgssjef. Jensen er inteniørutdannet er innen elektronikk, elektro og prosjektadministrasjon og har lang erfaring fra drift av ettermarked- og serviceavdelinger.
– Sterner As er i sterk vekst med økende kundemasse og produktspekter, så det blir viktig for meg å holde fokus på kunden etter at salg og prosjekter er gjennomført. Vi vet alle at tekniske produkter trenger både service og vedlikehold. Mitt mål er at kunden skal oppleve service som noe positivt og Sterner As som den foretrukne leverandøren av servicetjenester i bransjen, sier Jensen til VAnytt.
Servicesenteret til Sterner vil bestå av 7 medarbeidere, fordelt på innesalg, lager og service.
– Det er med stor glede jeg tar fatt i utviklingen av det nyetablerte servicesenteret, sier Willy Jensen.