Atle Oxaas ny country manager hos Sulzer

Sulzer Pumps Wastewater Norway AS, tidligere kjent som ABS Pumper, har fått ny leder.

0

Direktør Atle Oxaas (55) overtar som country manager etter Morten Fjeldheim. Fjeldheim ønsker å fokusere mer på salg innen kommunalt VA og endrer stilling internt til Salgsingeniør VA.
Oxaas har lang fartstid i ABS systemet og har dessuten omfattende erfaring fra arbeid med kommunalt avløpsvann. Atle ble ansatt i ABS i 1986. Han har ledet salgsavdelingene i ABS Norge og har mer enn 30 års pumpeerfaring.

Sulzer Pumps Wastewater Norway AS skiftet i 2012 navn fra Cardo Flow Solutions Norway AS etter at Sulzer høsten 2011 kjøpte ABS delen av det svenske Cardo konsernet. Før det har bedriften også hatt navnet ABS Pumper AS og ABS Norge AS.
Produktene innen VA er uansett fremdeles de samme kjente fra ABS.