Stolt og begeistret: Jan Stenersen i Tromsø kommune regnes som en pioner innen VA, og han skal snakke om kommunale utfordringer ved BDs årlige symposium.

Brødrene Dahl favner stort med årets symposium

BD 360

0

Brødrene Dahls symposium samler mange bransjefolk til en felles arena. I år ønsker man å gjenta suksessen fra 2012 og inviterer til symposium 19. – 20. mars 2014. Hovedtema er klima, men også vannkraft blir berørt.


En av de som skal holde foredrag under dagene er Jan Stenersen i Tromsø kommune. Dette skjer torsdag 20. mars i Norges Varemesse på Lillestrøm mellom klokken 11.30 – 12.00. Stenersen skal snakke om klimaendringer og hva de betyr i praksis i en kommune så langt nord. Stenersen er ingeniørutdannet i fra Høgskolen i Narvik og har siden 2008 jobbet somdriftssjef avløp i Tromsø Kommune.
 

-Jeg ser fram til symposiet og til å fortelle om hvordan vi løser våre utfordringer, som kanskje ikke er de samme som hos alle andre. Tromsø kommune har en offensiv holding og våre beslutninger står på egne ben samtidig som de er bærekraftige. Jeg vil også  nevne at vi i tillegg til teknologi bruker mye ressurser på å lage vakre renseanlegg og presentable pumpestasjoner. Det er vår referanse­ramme, da sier det seg selv at vi også legger en god del ressurser i teknologien, sier Stenersen til VAnytt

Les mer om symposiet her.