Exact PipeCut P400 leveres også med PipeCut Skulder bag, rørstøtte, TCT P150 blad påmontert maskinen

Kruge lanserer ny rørkutter

Kruge AS har lansert en ny rørkutter som er ideell for VA-entreprenører. Produktet som heter Exact P400 kutter og faser plastrør i en operasjon, og kan benyttes til alle plastmaterialer.

0

Exact PipeCut P400 kan kutte rør med veggtykkelse opp til 25 mm, samt kutte og fase en 15o fas, på rør opp til og med 22 mm. Dette skjer i en og samme operasjon. Bladet med Wolframkarbid tenner gir rene nøyaktige snittflater, skriver Kruge i en pressemelding.

Exact rørkuttesystem har med det siste nye produktet nå rørkuttere for kutting av rør i de fleste materialer, fra støpejern via karbonstål til syrefaste- og ulike plast materialer. Maskinene for rørkutting av rør i metall kan tilkobles støvsuger.

Exact rørkuttesystem kan kjøpes hos de ledene bransjegrossistene, og utvalgte verktøy og maskinforhandlere.