Samler verktøyet til Gardermoen

LOGISTIKK

0

– Målet med denne strategisk viktige beslutningen er å legge forholdene til rette for økt økonomisk vekst. Noen av virkemidlene er å frigjøre tid i salg og butikk gjennom pålitelige leveranser fra sentrallageret direkte til kunder og til frittstående forhandlere. Enklere prosesser og pålitelige innleveranser gjennom automatisk varepåfylling blir viktige arbeidsoppgaver, påpeker adm.direktør i Ahlsell Norge, Morten Harsem.

Harsem mener at dette skal gi raskere og mer komplette leveranse med dag 1 leveranser.

– Kundene får bransjens mest effektive og pålitelige leveransesystem av markedets bredeste lagerførte verktøysortiment. Vi påbegynner straks en lageranalyse av ProffPartners og vårt eksisterende verktøysortiment.

Alle produkter vil måles og veies for å sikre effektiv logistikk fra sentrallageret. Målet er at Ahlsell  innen august måned har et markedsriktig tilgjengelig verktøysortiment på sentrallageret på Gardemoen.

– Sammen legger vi et viktig fundament for å bli størst i Norge på verktøy, festemidler, vern og arbeidsklær. Jeg er stolt av å ha så mange dyktige folk på laget, sier Harsem avslutningsvis i pressemeldingen.