Fra venstre: Helge Reisvang- styreleder CoNova, Arne Winther – daglig leder CoNova, Øyvind Mork – adm. dir. Asplan Viak, Eivind Thoresen Skarpaas – divisjonsleder Bygg og Installasjoner Asplan Viak

Asplan Viak tar over CoNova

Asplan Viak AS har blitt enige med eierne av CoNova AS om å overta samtlige aksjer i selskapet fra 1. mai 2014. Selskapet vil bli integrert med Asplan Viak og samlokalisert i Powerhouse.

0

CoNova har 13 ansatte, arbeider innen prosjektadministrasjon og byggeteknikk, og har kontorer på Hvalstad i Asker. Selskapet vil bli integrert med Asplan Viak og samlokalisert i Powerhouse på Kjørbo i løpet av året.

«Vi er veldig glade for å ha fått CoNova inn i familien» sier adm. dir. i Asplan Viak Øyvind Mork. «Selskapet gir oss en kompetanse som vi har stor bruk for. Kjøpet passer helt inn i vår strategi om styrking av våre tjenester innen prosjekt- og oppdragsledelse.»

«Vi synes dette gir en spennende videreutvikling av CoNovas virksomhet og av de ansatte» sier Arne Winther som er leder for CoNova. «Som en del av Asplan Viak får vi tilgang til mere kapasitet og spesialkompetanse. Dette gjør oss i stand til å levere både bedre og bredere tjenester.»

Asplan Viak er et tverrfaglig arkitekt- plan og rådgivende ingeniørselskap. Selskapet har ca. 800 ansatte fordelt på 25 kontorsteder i Norge. Hovedkontoret er i Sandvika i Bærum.