Trygve Kjølseth er fra 1. mai 2014 ansatt som daglig leder i EFAS.

Ny daglig leder i Eurofusion AS (EFAS)

Trygve Kjølseth er fra 1. mai 2014 ansatt som daglig leder i EFAS. Kjølseth har lang erfaring fra teknisk arbeid, salg og forretningsutvikling.

0

Trygve Kjølseth er fra 1. mai 2014 ansatt som daglig leder i EFAS. Kjølseth har lang erfaring fra teknisk arbeid, salg og forretningsutvikling. Han har hatt ledende stillinger i Det Norske Veritas og Coca Cola Company.

Kjølseth har også relevant erfaring fra prosjektledelse og arbeid med tekniske løsninger i Kværner og American Bureau of Shipping og fra utvikling av et nytt rørsystem i komposittmaterialer i samarbeid med Statoil. Kjølseth er utdannet sivilingeniør ved Columbia University i New York.
 
EFAS er en ledende leverandør av rørdeler og komponenter i termoplast og har landets største  lager av rørdeler i PE materialer. Selskapet arbeider med stadig nye komponenter og løsninger for VA, industri og VVS.

– Vi har som ambisjon å fortsette den høye innovasjonstakten, sier Kjølseth til VAnytt.
Selskapets produktportefølje inkluderer produkter fra noen av verdens fremste leverandører av rørdeler i plastmaterialer, som Plasson Ltd på elektrosveisedeler og hurtigkoblinger og Simona AG på PE rørdeler.