Truls Lystang er ny direktør i Grundfos Pumper Norge

Ny direktør i Grundfos Pumper Norge

Truls Lystang (42) kommer fra Danfoss hvor han de siste 18 år har hatt ulike lederstillinger innen forretningsutvikling og salg.

0

Nordic Area Manager og Styreformann Claus Witt har fungert som øverste leder i Norge etter et lederskifte i den norske delen av selskapet tidligere i år. Nå er ny administrerende direktør, Truls Lystang på plass. 

Truls Lystang (42) kommer fra Danfoss hvor han de siste 18 år har hatt ulike lederstillinger innen forretningsutvikling og salg, både i Norge og internasjonalt, i ulike deler av konsernet. De siste 5 år som Senior Direktør med ansvar for Danfoss Drives sin forretning i Nord Europa.

– Grundfos er i dag markedsleder globalt og i Norge, der Grundfos har et solid fotfeste. Å få lov til å arbeide med det jeg ser på som de beste av produkter er en viktig motivasjonsfaktor, ved siden av å ha med meg det gode laget av teknisk kyndige folk som Grundfos stiller med. For meg var dette hovedgrunnene til at jeg takket ja til denne utfordringen, sier Truls Lystang til VAnytt.

Grundfos har hatt sterk vekst de siste årene. Fra en omsetning på ca 60 mill for 15 år siden omsetter man i år for ca. 300 mill.

– Grundfos har hatt en spennende og framgangsrik reise i Norge, og når legger vi ut på neste etappe. Vi ser fram til å møte kundene og kunne by på enda flere og bedre løsninger fremover, sier Lystang, som dermed skal videreutvikle og ytterligere styrke Grundfos sin organisasjon og sikre at Grundfos fremover blir førstevalg for en enda større andel av det norske markedet.


DEL
Forrige artikkelSmå renseanlegg i god vekst
Neste artikkelBåsum ser mot vest