Illustrasjonsoto

KSB Norge overtar WM Teknikk

KSB Norge AS kjøper opp WM Teknikk AS for å styrke seg innen VVS markedet. Morten Merli og Niels Width, som var gründerne av WM Teknikk AS, uttaler at de er fornøyd med overdragelsen og ser frem til å utvikle VVS segmentet videre sammen med KSB Norge.

0

En av verdens største pumpeprodusenter, tyske KSB AG, kjøpte gjennom sitt datterselskap, KSB Norge AS, 34 prosent av WM Teknikk AS i 2013.

WM Teknikk har siden starten i 2010 vært KSB sin eksklusive partner mot VVS markedet og de har hatt en positiv vekst og levert gode resultater helt siden oppstarten. WM Teknikk og KSB Norge flyttet i juni 2013 sammen til nye lokaler nær Ski. Begge parter har sett svært positiv effekt av samarbeidet så langt. Service-avdelingene til begge selskaper jobber nå også tett sammen under felles koordinering, til beste for alle våre kunder, skriver partene i en pressemelding.

KSB har vært meget fornøyd med utviklingen til WM Teknikk og har kommet til enighet med dagens aksjonærer om å kjøpe ut disse.

I første omgang vil WM Teknikk fortsette som eget selskap, men på sikt ser man for seg at selskapene slås sammen til et selskap.

Reidar Nesje, adm. dir. i KSB Norge, kan fortelle om meget god ordreinngang så langt i 2014 og oppkjøpet av WM Teknikk er meget positivt for selskapets videre vekst.
– Oppkjøpet av WM Teknikk er en klar markering av vår strategiske satsing mot VVS markedet i Norge, påpeker han videre i pressemeldingen.