Ny virksomhet overtar Hawle produkter

Det nye selskapet Innva AS tar fra og med idag hånd om Hawle-produkter i Norge. Innva er et nydannet teknologiselskap av erfarne medarbeidere som skal levere VA-produkter til landets rørgrossister.

0

Innva består i dag av 6 personer med lang erfaring innen VA-teknikk. Blant de ansatte finner man blant andre Ivar Aasen, Rune Karang, Marius Armann Nilo og Nina Godager. Staben er med andre ord godt kjent med Hawle-produktene fra tidligere.
I tillegg til et komplett lager, har Innva vakttelefon utenom arbeidstid for å kunne hjelpe kundene hurtig. Innva holder til på Skui i Bærum.
– Vi ønsker å være kundens foretrukne samarbeidspartner. For å skape gode, langsiktige løsninger og forenkle arbeidsdagen til sluttbrukeren, bistår Innva med rådgivning og utstrakt service, forteller daglig leder Marius Armann Nilo i en pressemelding.

Hawle
– Hawle produktene er anerkjente i det norske markedet og Innva AS er stolt over å ha denne produktporteføljen i sortimentet. Fra 1. oktober vil vi ha Hawle sortimentet på lager hos oss, fortsetter Nilo.
Det Tysk/Østerriske selskapet Hawle er kjent for VA produkter med høy kvalitet og innovative løsninger.
– Hawle har 10 års produksjonsgaranti på alle produkter, noe som bekrefter den høye kvaliteten og omfattende testprogram produktene er igjennom,» forteller Ivar Aasen som er teknisk sjef hos Innva
En spesiell epoxybehandling av produktene beskytter produktene svært godt mot korrosjon og fuktig miljø.

Et hestehode foran
– Hawles slogan er «One Step ahead», et slagord de virkelig leverer opp til, siden de stadig kommer med store innovasjoner av høy kvalitet, sier Aasen.
Eksempler på slike nyheter er ZAK- og Baio systemet og ikke minst Synoflex, som ifølge Aasen har vært en stor suksess på det norske markedet.
Synoflex-serien har en patentert spennring som sentrerer muffen direkte på røret. Synoflex har stor spennvidde og er svært enkel å montere. Synoflex-serien utvikler seg stadig og omfatter i dag endekapper, kuplinger, flensemuffer og fotbend.