Hans Erik Maastad blir daglig leder for INNVA

Maastad har lang erfaring fra VA-bransjen og tar med seg sin kompetanse inn i det nye selskapet INNVA, som har et komplett lager med flensede ventiler, combi og rørdeler. Firmaet holder til på Skui i Bærum.

0

I begynnelsen av oktober startet Hans Erik Maastad i jobben som daglig leder hos INNVA AS. Maastad er 51 år gammel, og har arbeidet som administrerende direktør i Ulefos AS, (tidligere Vulkan/Vulkan Smith).

«Etter 26 år i samme organisasjon, ser jeg frem til utfordringene med å bygge opp en ny og ambisiøs bedrift sammen med kunnskapsrike ansatte. INNVA AS vil levere kvalitetsprodukter som jeg har stor tro på og lang erfaring med,» forteller Maastad

Komplett lager med flensede ventiler, combi og rørdeler hos INNVA AS.
INNVA AS selger ventiler og rørdeler til VA-grossistene i Norge. Den 1. oktober overtok INNVA agenturet på de velkjente Hawle-produktene. Hawle er spesielt kjent for sine innovative og enkle løsninger og høye kvalitet.

Hans Erik Maastad gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver og ser frem til å møte nye og gamle kunder og samarbeidspartnere. INNVA AS har et komplett lager med flensede ventiler, combi og rørdeler og holder til på Skui i Bærum.