Skrudd: Arkimedes vannskrue er som kjent allerede oppfunnet. Men det finnes sikker flere ideer å hente for den som leter.

Ønsker seg nye og utradisjonelle løsninger

Norsk Vann inviterer alle til å melde inn forslag til utradisjonelle løsninger som kan presenteres på fagtreffet., som går av stabelen 3.-4. februar 2015.

0

Dagene 3-4. februar 2015 er det igjen duket for fagtreff i Norsk Vann.
– Denne gangen setter vi utradisjonelle løsninger på agendaen! Målet med dette er å vise fram noe av det store engasjementet og de mange kreativite grep og løsninger som finnes i vannbransjen, sier Rolf Haar til VAnytt.

Norsk Vann inviterer derfor alle til å melde inn forslag til utradisjonelle løsninger som kan presenteres på fagtreffet.
– Dette behøver ikkje være store, revolusjonerende løsninger, men gjerne eksempler på hvordan oppgaver kan løses på en litt utradisjonell måte. Det vil vektlegges driftsorienterte eksempler, sier Haar.

[bildel]2014/45/7e278192av[/bildel]
Arne Haar i Norsk Vann ønsker seg flere gode ideer.

– Så om du har gjort noe utradisjonelt i din virksomhet, eller kjenner til noen som har gjort det,- send informasjon om dette til Norsk Vann, så det kan presenteres for et bredere publikum på Norsk Vanns fagtreff i februar!

Frist: Snarest, men innen 15. november. Send til arne.haarr@norskvann.no

Det blir også film-premiere under fagtreffet –  der to av filmene som nå lages i det felles omdømmeprosjektet for vannbransjen presenteres. Her vil omdømmeprosjektet bli nærmere presentert, og strategi for å bruke dette videre i rekrutterings- og omdømmesatsingen i vannbransjen.