Emerson tar Fisher Ventiler inn i sitt norske program

Som del av en langsiktig strategi har Emerson besluttet å la Fisher Ventiler bli en del av Emerson Norge. Strategi er allerede gjennomført i resten av Europa.

0

Som del av en langsiktig strategi har Emerson besluttet å la Fisher Ventiler bli en del av Emerson Norge. Strategi er allerede gjennomført i resten av Europa. Ved å gjøre dette ønsker Emerson å fremstå som en partner i markedet med en unik bred portefølje innenfor automasjonsområdet.
– I tillegg til sikkerhets og kontrollsystemer, Asset Management Systemer, Metering systemer, vibrasjonsovervåking, alle typer instrumentering samt gass- og væskeanalyse vil vi nå også kunne tilby alle typer kontroll og on/off ventiler, sier Asgeir Knutsen Country General Manager til VAnytt.

Kortere vei
En av fordelene man forventer at markedet vil se er en enklere Supply Chain hvor kundene får direkte kontakt med produsent.
– Samtidig som vi bygger opp vår egen serviceorganisasjon har vi et nettverk av samarbeidspartnere for reparasjon og vedlikehold av våre ventiler, sier Knutsen.
Som endel av sin strategi for ventiler innfører man også et quick ship program med blant annet lokalt lager og ferdigstillelse av ventiler i Norge.
Totalt sett vil satsningen bety ansettelse av 15 til 20 personer i Oslo, Stavanger, Bergen og Porsgrunn
– Denne implementeringen bringer Emerson Norge et stort skritt videre i vår strategi om å bli den komplette løsningsleverandør innenfor hele automasjonsområdet sier Knutsen.