Med et nytt patentert QCD-adapteren (Quick Change Design) skiftes de nye QCD-hjulene raskt og enkelt, uten ekstra hjelpemidler.

Enklere hjulskift på traktoren

Ulike rør og forhold krevet forskjellige «veigrep». Med et nytt patentert adapter kan man enkelt skifte hjulene på rørinpeksjonstraktoren, uten ekstra hjelpemidler.

0

Med det nye Quick Change Design (QCD®) adapger er verktøyløst hjulskift mulig, dette vil reduserer monteringstiden, øke effektiviteten og sparer brukeren for tid under en inspeksjon. QCD-adapteren er velegnet for alle traktorer med en akseldiameter på 12 mm, og er enkel å montere.
Ifølge informasjon fra Ulefos vil man kunne skifte hjul på traktoren 6 ganger fortere enn med standardkomponenter?

Produktinformasjon fra Ulefos hjemmeside:
Ipeks ROVION® system er allerede det mest anbefalte, komplette rørinspeksjonssystemet hos Ulefos. Komponentene i det skalerbare og brukervennlige ROVION® rørinspeksjonssystemet kan kombineres modulært og individuelt, til et system som er skreddersydd for hver enkelt rørinspektørs personlige preferanse. Med Ipek Quick Change Design (QCD®) fra Ulefos kan de fleste systemkomponentene enkelt kobles til hverandre og settes sammen til et helt system, så å si uten bruk av ekstra verktøy.
QCD® og hver av de trykktette, innkapslede systemkomponentene garanterer en ukomplisert tilkobling av systemet, kort installasjonstid og høy grad av brukervennlighet.

Hovedfordelene med ROVION® rørinspeksjonssystem:
Raskere inspeksjoner, grunnet kortere oppstartstid
Enklere og raskere å bytte komponenter i systemet
Mindre nedetid
Risikofri rygging med traktor grunnet integrerte ryggekameraer
Ultralette kamerakabler gir optimal trekkraft
Egen programvare for rapportering uten ekstra kostnader for programvareoppdatering
Dekning av et stort inspeksjonsområde med en enkelt traktor