Kenneth Gjenga ( til venstre) har blitt ansatt som distriktsleder for Hedmark, Oppland, Oslo/Akershus og Østfold, og Sturla Ølstøren har ansvaret for Midt-Norge.

Uponor Infra styrker bemanningen

Salgssjef Robert Osvaldsen i Uponor Infra, er klar på at konsernet satser videre i Norge. Nå øker selskapet bemanningen og har ansatt to nye distriktsledere. Sturla Ølstøren har fått ansvaret Midt-Norge, og Kenneth Gjenga har ansvaret for Hedmark, Oppland, Oslo/Akershus og Østfold.

0

Sturla Ølstøren (28) ble i oktober 2014 ansatt hos Uponor Infra (VA) som distriktsleder i Midt/Nord-Norge.

Ansvaret er og ivareta eksisterende og nye kunder i hans primær område. Iløpet av 2015 har og Ølstøren overtatt ansvaret for fjernvarme satsingen til Uponor i Norge. Sturla kommer fra Ahlsell Trondheim. Før det var han rørlegger i midt Norge.

Robert Osvaldsen, salgssjef i Uponor Infra sier at han er fornøyd med og kunne styrke Uponor`s delaktighet i midt og nord Norge.
– Sturla har et solid og godt kjennskap til VA markedet tross sin unge alder. En klar styrke i vår organisasjon som allerede har forbedret vår posisjon i markedet, soer Osvaldsen. 

Kenneth Gjenga (41) ble i juni 2015 ansatt hos Uponor Infra (VA) som Distriktsleder i Hedmark, Oppland, Oslo/Akershus og Østfold.

Ansvaret er og ivareta eksisterende og nye kunder i hans primær område. Kenneth kommer fra GPA Flowsystem. Tidligere har han og jobbet for Brødrene Dahl og Isiflo.
 
– Med Kenneth på laget så synliggjør vi oss i et meget viktig og sentralt område av landet, og han har et solid og godt kjennskap til VA markedet etter flere år i bransjen, sier Osvaldsen.