Her ser vi ansatte og biler fra TT-Teknikk med barter og det hele.Fra venstre: Steinar Jødahl, Reid Bakken, Rune Kristiansen, Tomasz Pasternak og Mariuz Lappo.

Bart og rørfornying for menns helse

TT-Teknikk på Kjeller manner opp til bartekamp i november og utfordrer andre bedrifter til innsamlingskonkurranse for kreftsaken.

0

I november lar de ansatte i TT-Teknikk barten gro for å markere åpenhet om menns helse, samtidig som de samler inn penger til Movember Foundation. En veldedig organisasjon som finansierer programmer som bekjemper prostatakreft, testikkelkreft, psykiske problemer og for lite fysisk aktivitet.

Det er ikke bare de ansatte som lar barten gro i november. Alle bilene til TT-Teknikk vil kjøre rundt med en bart på panseret for å bidra til fokuset rundt menns helse.

– Vi gjør dette for å støtte en god sak, og saken passer oss godt med tanke på at vi er en markant aktør i en mannsdominert bransje, forteller Rune Kristiansen, markedssjef i TT-Teknikk.

Gir 10 kroner per meter
For hver meter rørfornøying som TT-Teknikk gjennomfører i november, donerer de 10 kroner til Movember. Til sammenligning ville dette utgjort ca kr. 15.000,- for samme måned i fjor.

Samtidig lover TT-Teknikk å bidra med det samme totale beløpet som de ansatte klarer å samle inn i løpet av måneden. Man kan støtte laget og se progresjonen her: http://moteam.co/tt-teknikk

Konseptet går av stabelen 1. november og alle mannfolka begynner med et nybarbert ansikt og lar barten gro hele november.

– Det er jo spesielt i starten da barten ser pjuskete ut at man får mulighet til å prate om saken. Man må liksom forklare hvorfor man har en slik, sier Kristiansen. 

Markedssjefen oppfordrer andre bedrifter, spesielt på Romerike, til å ta barten i egne hender og samle inn penger til en god sak. Enten gjennom eget engasjement eller ved å donere til deltagere i Movember på no.movember.com
– Vi konkurrerer gjerne om hvilken bedrift som samler inn mest og hvor de kuleste bartene vokser.