Vinneren i fjor var Asle Aasen. Fra venstre Dordi Skjevling, Asle Aasen og Thorjørn Larssen. Foto: Tone Juel, Tekna

Ber om kandidater til årets vannpris

Vannprisen er stiftet av rådgivende ingeniørfirmaer MRIF innen VA- og miljøteknikk i samarbeid med Norsk vannforening, og er en anerkjennelse for spesiell innsats innnen vannrelaterte fagområder.

0

Prisen kan gis til enkeltpersoner, firma, frivillige organisasjoner eller institusjoner. Prisen skal gis for spesiell innsats av vitenskapelig, teknisk, organisasjonsmessig eller administrativ karakter.

Les om fjorårets vinner her

– Vi ber om at forslag til kandidat sendes skriftlig innen 31.12.2015 med navn på kandidat, presentasjon av kandidaten og en begrunnelse for forslaget, sier leder for Vannforeningen Inger Staubo til VAnytt.

Vannprisens statutter

Vannprisen er innstiftet av Rådgivende Ingeniørers Forening innen vann- og miljøteknikk i samarbeid med Norsk vannforening. Den ble utdelt første gang i 1988. I år deles Vannprisen ut for 26. gang. Vinneren får en kunstgjenstand og et diplom, samt et reisestipend.

Forslag sendes til:    
Norsk vannforening, Postboks 2312 Solli, 0201 Oslo eller pr. e-post til: post@vannforeningen.no