Krohne utvider serviceavdelingen

0

Raymond Johansen er ansatt som serviceingeniør i KROHNE. Han startet ut som automatikerlærling på Norske Skog Saugbrugs. Der han tok fagbrev før han begynte på Borregaard, hvor han jobbet som automatiker i 9 år. Deretter arbeidet han 5 år hos Norske Skog Saugbrugs i Halden. Før han de siste 3 årene har vært ROV-pilot-tekniker hos Oceaneering og arbeidet offhore innen olje og gassektoren. Vi er glade og stolte over at han valgt oss som arbeidsiver og med denne meget  gode bakgrunnen kan Raymond dra rett ut i felt og bistå vår kunder både på land og til havs.

KROHNE Instrumentation er totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 24 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.