Permaflex plus er er laget spesielt for stikkledninger. Røret har en varmekabel som kan kappes vilkårlig mellom 1 og 150 m og tilkobles 230 V.

Rørsystemer skal samarbeide med BD

Rørsystemer og Brødrene Dahl har inngått handelsavtale. I første omgang dreier samarbeidet seg om Permaflex plus isolerte vannrør med selvbegrensende varmekabel samt endekoblinger med/uten termostat.

0

Rørsystemer AS og Brødrene Dahl AS har inngått en samarbeidsavtale, som gjør at Rørsystemers produkter er tilgjengelige og blir gitt prioritet for BD. Permaflex produseres i Sør-Fron i Gudbrandsdalen.

Stikkledning
Selskapet Rørsystemer ble etablert i 1999 og har ifølge en pressemelding et produktspekter som funksjonsmessig overgår konkurrerende produkter i markedet. Permaflex plus er er laget spesielt for stikkledninger. Røret har en varmekabel som kan kappes vilkårlig mellom 1 og 150 m og tilkobles 230 V. Røret er isolert, har blått korrugert mantelrør og bruker svært lite strøm. Termostaten som følger med i endekoblingssettet viser temperatur der føleren ligger. Følerledningen er 10 m og skal inn i det blå 8 mm røret som ligger parallelt med varmekabelen.

Rørsystemer AS har sentralgodkjenning og kan dimensjonere og prosjektere vann- og avløpsledninger på f.eks. hyttefelt. Utover vinteren vil Rørsystemer kunne tilby hele sitt produktsortiment via grossist. Her nevnes Permaflex isolerte rør med varmekabel for vann og trykkavløpsanlegg, Permatube isolerte avløpsrør for selvfall og Permaflex isolerte rør for energianlegg.