Lars Buer blir avdelingssjef hos Aquagain.

0

Fra 1.mai 2016 har Lars Buer 100% engasjement i Aquagain Norge.
– Skifte av arbeidsgiver har vært en planlagt strategi mellom Aquagain og Lobe ApS, og vil være en vinn/vinn situasjon for alle parter, sier Buer til VANytt.

Aquagain er ifølge en pressemelding en innovativ, visjoner produksjonsvirksomhet med mer enn 30 års erfaring  i prosjektering, produksjon, montasje og igangkjøring av renseanlegg innen vann- og avløp for kommunale og industrielle kunder.

– Men vi er mer enn det! Med erfaring og knowhow i ryggen fra mer enn 1000 leverte anlegg i inn – og utland, står vi med vår store kapasitet til rådighet innenfor alle områder, hvor vi kan se at våres kunnskap, produksjonsmetoder og ytelser er konkurransedyktige, sier Buer, som takker for samarbeidet gjennom de 3 siste årene med Lobe ApS, og som håper på fortsatt kontakt gjennom nye spennede prosjekter i regi av Aquagain Norge.

Lobe har flyttet til nye flotte lokaler i Røykenveien 70, 1386 Asker, mens Aquagain Norge fortsatt er i Aslakveien 14 B.