Verksmester John Kåre Larsen (t.v.) og servicetekniker Tore Boga hos Bulder Rådal har innledet et samarbeid med Ulefos.

Ulefos Rørinspeksjon satser på Bulder i vest

Ulefos Rørinspeksjon har fått ny servicepartner for kunder i Hordaland. Foruten å gjøre verkstedtjenester tilbyr Bulder siden 1. mai også rørinspeksjonsservice, ved avdelingen i Rådal utenfor Bergen.

0

– Bulder Rådal er vår nye samarbeidspartner i Vest. Ulefos Rørinspeksjon har fått ny samarbeidspartner på service. For våre kunder i Hordaland vil Bulder Verksted Rådal være stedet å kontakte ved behov for service på våre produkter, forteller Mikko Nilsen, salgssjef for rørinspeksjon i Ulefos.

Bulder er totalleverandør av verkstedtjenester over hele landet. Fra 1 mai tilbyr de nå altså også rørinspeksjonsservice, ved avdelingen i Rådal, utenfor Bergen. 

Servicetekniker Tore Boga har vært på kurs hos Ulefos i Sandvika, og fått opplæring innenfor service på våre merker, IPEK, Gejos, Optronic og Aquila, samt generelt på våre kamera-/TV-biler. Tore er utdannet teknisk mekaniker og dreven i sitt fag.

– Vi er veldig glade for å ha fått til denne samarbeidsavtalen med Bulder Verksted, og ser frem til å kunne tilby våre kunder fortsatt god service i Hordaland, sier Mikko Nilsen, salgssjef for rørinspeksjon i Ulefos.