Terje Velle til Eurofusion

Terje Velle er nylig tilsatt som key account manager hos Eurofusion(EFAS) på Vinterbro. Velle skal ta seg av kontakt med grossistene, som del av en bred satsing på samarbeid med grossistene i Norge fra Eurofusions side.

0

Velle kommer fra stilling som VA ansvarlig ved Buskerud avdeling Heidenreich og innehar solid erfaring fra både VA og VVS bransjen.
Opprinnelig er Velle rørlegger-utdannet, og startet i sin tid firmaet Ski Rørleggerbedrift, og har også drevet virksomhet innen slamtømming og høytrykkspyling.

Velle har også arbeidet i syv år ned kommunalteknikk i Ås kommune og har også drevet med teknisk prosjektering hos Uponor,  der han var produkt ansvarlig og kam grossist.

– Eurofusion har planer om å vokse, og dette skal skje gjennom et samarbeid mot grossistene, jeg har funnet meg godt til rette i et aktivt miljø der det stadig skjer noe nytt, jeg skal gjøre mitt beste for at grossistene skal ha utbytte av å samarbeide med oss, sier Velle til VANytt.
Velle er opprinnelig fra Nordstrand i Oslo og har bodd det meste av sitt liv på Oppegård, og for tiden bor Velle i Åsgårdstrand.