Daglig leder i INNVA, Hans Erik Maastad.

INNVA nytt medlem i VVP

INNVA AS ble i juni nytt medlem i VA- og VVS produsentenes forening VVP.
– Foreningen har en betydningsfull rolle i VA-bransjen når det gjelder videreutvikling og ikke minst god og etisk samhandling i bransjen. Dette er viktig for oss som leverandør, sier daglig leder i INNVA, Hans Erik Maastad.

0

INNVA så dagens lys i 2014 etter at Ulefos-Gruppen kjøpte opp Kongsberg Esco, og fikk navnet Ulefos Esco. Frem til det tidspunktet var det Ulefos-eide Vulkan Smith som var distributør av Hawle produktene i Norge. Oppkjøpet medførte at den tysk/østeriske VA og ventilprodusenten Hawle ikke ønsket å distribuere deres produkter gjennom det nye selskapet. Dermed ble INNVA etablert og er nå distributør av Hawle produktene i Norge.

– Vi har hatt tett dialog med Bjarne Haugland i  VVP siden vi startet, og nå som vi er en godt etablert aktør i VA-markedet, syntes vi det er viktig å være en bidragsyter sammen med de andre leverandørene. Vi ser frem til et viktig og godt samarbeid i tiden fremover, sier Maastad i en kort melding til VAnytt.