Ny produktoversikt fra PAM Norge

PAM leverer rør, rørdeler og ventiler og har vært i det norske markedet i en årrekke. PAM er mest kjent som rørleverandør, men har også et utvalg rørdeler som man viser et utvalg av i katalogen.

0

PAM er verdens ledende produsent av rørsystemer i støpejern til vann og avløp, og er etablert i Norge gjennom PAM Norge, en enhet som inngår i selskapet Saint-Gobain Byggevarer AS.

– Kunder og rådgivere har etterspurt en VA-katalog på norsk. Vi er veldig glade for å kunne presentere et sortiment som vi mener er godt tilpasset norsk vannbransje. Vi har valgt å synliggjøre et bredt utvalg også innen avløp, da vi oppfatter at økte krav til gode og langsiktige løsninger i større og større grad gjør duktile støpejern til et naturlig valg, sier Håkon Killerud i PAM Norge til VANytt.

PAM Norge leverer rør, rørdeler og ventiler til norsk vannbransje og har vært i det norske markedet i en årrekke.
– Vår ambisjon er å være en pålitelig og langsiktig bidragsyter til et bærekraftig vann- og avløpsnett i vårt langstrakte land, sier Killerud.

Som et ledd i å synliggjøre sitt leveringsprogram presenteres derfor en VA-katalog på norsk som inneholder rør, rørdeler og ventiler for både vann og avløp, samt overvann.

– Vi er nok mest kjent som rørleverandør, men har også et omfattende leveringsprogram av rørdeler som vi viser et utvalg av i katalogen.
PAM Norge har en fin utvikling, og vi gleder oss til fortsatt å få være en del av den viktige satsningen på ledningsnett i årene som kommer, sier Killerud, som legger til at produkter og løsninger er tilgjengelige via grossist.

VA-katalogen kan du se her