Thomas Sandviken er ansatt hos SKT Norge som prosjektleder og skal blant annet arbeide med prosjektdokumentasjon.

Thomas Sandviken prosjektleder hos SKT Norge

Thomas Sandviken er fra 1. oktober ansatt hos Skandinavisk Kommunalteknikk med ansvar for SKT`s AutoCad og prosjektstyring. Sandviken er 39 år og har jobbet flere år med VA hos Brødrene Dahl på Bryn.

0

Skandinavisk Kommunalteknikk (SKT Norge) har nylig ansatt Thomas Sandviken. Sandviken er høyskoleutdannet innen digital 3D tegning og vil tre inn som prosjektleder i SKT. Han vil blant annet få ansvaret for å utvikle SKTs prosjektdokumentasjon til et enda høyere teknisk nivå.  

Skandinavisk Kommunalteknikk (SKT) i Drøbak er tilbyder av trykkavløpssystemer for private, entreprenører og kommuner,
– Jeg synes trykkavløp er et spennende felt og ser fram til en spennende tid i et passe stort firma med gode fremtidsutsikter, sier Sandviken til VANytt.
Thomas Sandviken kommer fra flere års arbeid med VA salg/prosjekt hos Brødrene Dahl Bryn og har høgskoleutdannelse innen digital tegning.

– Vi har stadig økende oppdragsmengde og har dermed styrket vår organisasjon med ytterligere et årsverk, sier daglig leder for SKT Jens Beckman i en kommentar.
Trykkavløp er i mange tilfeller en bedre og mer kostbesparende løsning enn selvfall og spesielt ved spredt bebyggelse. SKT tilbyr trykkavløp og er ifølge Beckman markedsledende system basert på en meget stabil pumpe.

– Det er en spennende satsing i Norge og jeg ser frem imot å sette i gang med bl.a tegning og prosjektering. At jeg i tillegg kan lære mye nytt om trykkavløp er en stor bonus, sier Thomas Sandviken.